Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel naar je werk kan. Met onze arbeids­ongeschiktheids­verzekering weet je zeker dat alles goed geregeld is, ook als je plotseling voor een langere tijd niet kan werken.We bieden twee verzekeringen aan in deze categorie. De ziektewet-vervangende verzekering en de WIA-vervangende verzekering. De ziektewet-vervangende verzekering geeft dekking in het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid. Kan je na een jaar nog niet terug naar je werk? Dan ben je verzekerd door de WIA-vervangende verzekering.

Wil jij dat alles gewoon geregeld is? Neem contact met ons op, en we spreken graag de mogelijkheden met je door. We kunnen een persoonlijk verzekeringspakket voor je samenstellen zodat je precies weet wat we voor je kunnen betekenen.

Ziektewet-vervangende verzekering

Je gaat er niet vanuit, maar ongelukken kunnen gebeuren. Met de ziektewet-vervangende verzekering dek je jezelf in voor langdurige arbeidsongeschiktheid. Zo heb je financiële zekerheid in het eerste jaar dat je arbeidsongeschikt bent.

Onze polis heeft wereldwijde dekking, en is daarom uitermate geschikt voor zeevarenden en mensen met andere maritieme beroepen. Het maakt niet uit of je in loondienst bent of werkt als ZZP’er. Wij zorgen dat alles gewoon geregeld is voor iedereen in de binnenvaart, koopvaardij en offshore.

Ben je arbeidsongeschikt geworden, en heb je een ziektewet-vervangende verzekering bij ons afgesloten? Na de wachttijd van 14 dagen krijg je 80% van je inkomen uitgekeerd. Je kunt ook kiezen voor een kortere of juist langere wachttijd.

De hoogte van de premie hangt af van jouw situatie. Het hangt af van je leeftijd, de wachttijd in de polis, de contractduur en natuurlijk je inkomsten. Als je wilt weten hoe de dekking en premie in jouw geval uitpakt, kun je het best even contact met ons opnemen.


De WIA-vervangende verzekering

Ben je langer dan een jaar arbeidsongeschikt? De WIA-vervangende verzekering heeft een wachttijd van 52 weken en sluit naadloos aan op de ziektewet-vervangende verzekering. Zo heb je financiële zekerheid, ook in het geval van langdurige of blijvende arbeidsongeschiktheid.

De verzekering heeft een wereldwijde dekking van 24 uur per dag.

Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken bij het afsluiten van een WIA-vervangende verzekering. Je kunt kiezen uit een maximum eindleeftijd van 60 of 67 jaar. Ook is er een keuze tussen een gelijkblijvende en een 4% stijgende uitkering.

Wil je meer weten over de voorwaarden van de WIA-vervangende verzekering? Wij kunnen je meer vertellen over de premies en andere details van de polis.