Over Multisure

We richten ons op individuele en collectieve verzekeringen voor scheepsbemanning en andere maritieme beroepen. Daarnaast verzekeren we ook mensen in de maritieme sector die wonen en/of werken in het buitenland en niet kunnen terugvallen op de Nederlandse sociale verzekeringswetten.Ons verhaal

Verzekeren draait om het ondervangen van risico’s. Een ongeluk is altijd vervelend - zeker als je ver van huis bent - maar daar wil je je niet mee bezighouden. Multisure, gespecialiseerd in inkomensverzekeringen in de maritieme sector, snapt dat.

Zekerheid gaat over meer dan alleen cijfers. Bij Multisure focussen we ons niet op KPI’s of wat het meeste oplevert. Ons doel ligt bij jou als persoon. Wij zorgen ervoor dat jij of je werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan na een calamiteit. Zodat je, ook als je wekenlang op het water zit, de zekerheid en het vertrouwen hebt dat het ‘gewoon geregeld’ is.

Wij gaan voor oplossingen die niet procesgericht, maar doelgericht zijn. Jouw situatie is leidend, niet een afgekaderde procedure. Met onze specialistische kennis uit de maritieme sector en ons eigen medische netwerk, staan we voor je klaar waar en wanneer je ons nodig hebt.

Wij zijn niet op zoek naar klanten, maar naar partners. Naar mensen die hetzelfde in het leven staan als wij. Mensen die een langdurige samenwerking verkiezen boven snel gewin. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Want wij geloven in jou als mens.

Multisure.
Zeker wel.

Onze bemanning

Jan Niemeijer

Directeur

Jan begon in 2007 bij ons als accountmanager en is sinds 2014 directeur. Hij houdt zich bezig met de algemene leiding, de schadebehandeling en onderhoudt de contacten met de klanten en verzekeraars.

Eline Niemeijer

Relatiebeheerster

Eline is sinds 2014 werkzaam bij ons en houdt zich onder andere bezig met de schadebehandeling, schadeadministratie en verwerking van de diverse bemanningsverzekeringen.

Marijke Westdijk

Relatiebeheerster

Marijke is sinds augustus 2023 werkzaam bij ons. Zij houdt zich onder andere bezig met de administratie en secretariële ondersteuning. Maar ook schadeadministratie en ondersteuning bij het beheer van de diverse bemanningsverzekeringen.

Persoonlijke samenwerking

Onze medewerkers werken samen met jou om de beste service te leveren. We hebben persoonlijk contact met je en bouwen aan een relatie gebaseerd op vertrouwen.

Ons team van vakbekwame medewerkers bepaalt samen met jou de risico’s waar jij je tegen kan verzekeren. Daarna bekijken we welke risico’s bij welke risicodragers tegen de meest gunstige voorwaarden verzekerd kunnen worden.

Ook na het afsluiten van de verzekering staan we voor je klaar. Omstandigheden kunnen veranderen, dus we overleggen met regelmaat en kijken samen of de lopende verzekering nog goed past bij je huidige situatie.

Vergelijkingskaart

Het vergelijken van verschillende financiële producten is een lastig proces. De vergelijkingskaart heeft als doel dit makkelijker te maken en weet je precies wat je van ons mag verwachten.

Privacy

In ons werk krijgen we veel te maken met gevoelige informatie van onze klanten. Daar gaan we natuurlijk uitermate zorgvuldig mee om. We hebben twee documenten waarmee je inzicht kan krijgen in ons privacybeleid.
In de privacykaart beschrijven we kort en bondig hoe we met persoonsgegevens omgaan. Ons privacy statement bevat een uitgebreidere omschrijving.

Dienstenwijzer

In de dienstenwijzer beschrijven we onze dienstverlening. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten. Je vindt ook informatie over het indienen van klachten over onze dienstverlening.

Aansluitingen

KVK: n242 425 32

AFM: 12018872

KIFID: 300.013523